Монтана и Светкавица изиграха скучен мач на стадион „Огоста“, като завършиха при резултат 0:0. Двата отбора не показаха нищо запомнящо се през всички 90 минути, а при така създалата се ситуация отборът на Светкавица остава последен в класирането с 2 точки, а Монтана се изравнява с Миньор Пк с актив от 13 точки.

През първата част на срещата играта се водеше предимно в центъра на терена, като играчите на двата тима трудно организираха атаки. Монтана се опита да упражни домакински натиск, но до такъв така и не се стигана. Единствено Янко Сандански и Димитър Илиев получиха жълти картони за извършените от тях нарушения.

През втората част мачът продължи в същото темпо, като Светкавица бе отборът, който имаше лек превес. В 66-ата минута Дамянов имаше възможност да открие резултата в полза на тима от Търговище, но пропусна. Същият играч, в 79-ата минута, навлезе опасно в наказателното поле, опита да подаде към свой съотборник, но Христо Иванов спаси.

До края играта бе много накъсана заради непрекъснатите нарушения, които извършиха футболистите на двата отбора.

След този резултат Светаквица остава последен в класирането с 2 точки, докато Монтана се изравни с Миньор Пк(13точки), но остава 10-ти заради по-лоша голова разлика.