Първата контролна среща на ЦСКА това лято срещу Светкавица в събота се оказа закрита за фенове и журналисти. Мачът ще се играе от 18 часа на стадиона в Етрополе. От пресслужбата на ЦСКА уточниха, че от поредицата съобщения в сайта на „червените“ трябва да стане ясно, че на двубоя няма да се допускат странични лица освен футболистите на двата отбора.

На 15 юни бе разпространена информация за проверка на ЦСКА със Славия, която ще се състои на 25 юни (вторник). „До нейното начало ЦСКА София и спортно-техническото ръководство Ви приканват да проявите търпение, за да може представителния тим да се подготвя в спокойна и лишена от странични емоции атмосфера. Предварително Ви благодарим за проявеното разбиране”, се казва в официалното съобщение на ЦСКА. От това съобщение трябвало да стане ясно, че мачът със Светкавица ще бъде при закрита врата.

Така феновете, които искат да видят първия мач на Христо Стоичков като треньор на ЦСКА трябва да отменят пътуването си до Етрополе за мача със Светкавица и да изчакат двубоя срещу Славия идния вторник.

При така създалата се ситуация в ЦСКА обаче всичко може да се приема като предпоследно.