Видима Раковски победи с минималното 1:0 като домакин Светкавица в мач от 11-я кръг на А група.

Мачът започна по-силно за домакините, след като в 14-та минута Какалов стреля от въздуха, но над напречната греда в аут.

Калин Щърков получи тежка контузия в 11-та минута. 27-годишният футболист напусна принудително терена.

Според първоначалната диагноза юношата на Левски е със скъсана връзка на дясното коляно и няма да може да играе до края на сезона.

Видима остана с човек по-малко в 41-та минута, когато Самет Ашимов бе изгонен за втори жълт картон за нарушение срещу Петров.

Светкавица можеше да поведе в резултата в 54-та минута, когато Антон Костадинов стреля опасно, но над напречната греда в аут.

В 63-та минута след опит за центриране на Бенгюзов топката срещна ръката на Йорданов в наказателното поле на Светкавица, но реферът Светослав Тодоров не уважи претенциите на домакините за дузпа.

Видима Раковски поведе в 66-та минута, когато Христо Господинов центрира от фаул в наказателното поле на Светкавица и Бранеков засече топката с глава изпращайки я във вратата на Георгиев.

В 80-та минута Ангел Русев излезе сам срещу вратаря на Светкавица Георгиев, но стреля право в него.

След тази победа Видима Раковски събра актив от 8 точки и остана на четиринадесето място, а Светкавица продължава да е само с една и заема последната шестнадесета позиция.