Топлинен удар от високите температури получи футболистът на Светкавица Румен Стоянов по време на контролната среща с новака в А група Видима-Раковски в Севлиево. Това принуди наставникът на тима от Търговище Пламен Донев да го замени още в 38-ата минута на двубоя, който Светкавица спечели с 2:1. След мача играчът обяви, че се чувства добре, но утре ще му бъде направен преглед. Мачът днес беше официално представяне на Видима-Раковски за новия сезон.

Още в 7-ата минута новото попълнение на домакините Анатоли Тодоров улучи гредата, а след това Румен Стоянов и Николай Николов пропуснаха по едно положение за Светкавица. В 22-ата минута Ангел Русев откри резултата за Видима-Раковски с малко случаен, далечен удар от 30 метра, като топката попадна под горната греда. В 40-ата минута обаче Ивайло Петров, който дойде в Светкавица от Сливен, изравни от фаул.

Веднага след началото на второто полувреме Славчо Шоколаров излезе сам срещу вратаря, но пропусна за изведе гостите напред. Пет минути по-късно обаче Невен Венков вкара втори гол за Светкавица, след като се разписа с тупалка при меле. До края на мача търговищенци можеха да стигнат и до по-убедителен успех, но Христо Александров сам срещу вратаря пропусна.