Наставникът на Светкавица Никола Спасов заяви в интервю за Дарик, че ще си остане с добри чувства към Черно море. Въпреки това, той няма да влага такива по време на съботния двубой на „Тича” срещу бившия си тим. „Ще играем открито и ще търсим максимума от мача, начина на игра, който е печеливш. Не смятам, че съм направил крачка назад с поемането на Светкавица. Работи ми се не искам да стоя без работа. За мен е удоволствие и удовлетворение да работя с какъвто и да е отбор, на каквото и да е ниво”, коментира Спасов.

Спасов сподели още, че за предстоящата среща, от състава на Светкавица, освен контузените Петев и Генов, ще отсъства и наказаният Венков.

"Готови сме за мача с Черно море. Добре премина седмицата, тренирахме здраво и в отбора има настроение. Нямаме футболисти с травми, а от отбора ще отсъства само наказания Венков. В последните мачове няма да разчитаме на всички чужденци. Нямат здравословни проблеми. Това е чисто мое решение. Малко се сви групата, но всички тренират с желание", заяви спецът.

"Много пъти съм казвал, че Черно море е отбор, който ми е в сърцето, но в никакъв случай няма да се отдавам на чувства. В момента съм треньор на Светкавица и влагам всичко за да може да просперира и излезе от незавидното положение, в което се намира. Познавам Черно море и те могат да ме изненадат единствено ако не играят на добро ниво. В този мач всичко ще зависи от моите футболисти. Ако влезем в играта, както в последните два мача, сигурен съм, че ще стане добър мач и ще гоним някакъв резултат различен от загубата", продължи Спасов.

Чуйте повече в прикачения звуков файл.